Provfotografering – Bröllop Stockholm

För brudpar som bokar fotografering 5 timmar eller mer har jag alltid en provfotografering en vecka eller två innan bröllopet. Här om dagen träffade jag Maria och Andreas på Söder i Stockholm.

bröllopsfotografering Stockholm

De ska vigas i S:t Matteus kyrka i Vasastan, Stockholm. Det blir ett riktigt stadsbröllop.

IMG_6308-bröllopsfotografstockholm

På Söder i Stockholm har vi hittat många fina platser att fota vid. Provfotograferingen är väldigt fiffig att ha innan den stora dagen. Om det går träffar jag mina brudpar på den plats vi tänkt oss fota porträtten på bröllopsdagen. Vi provar fram platserna som är vi tänkt för att se hur de fungerar. Kollar hur solen står just den tiden då vi ska fota porträtten.

IMG_6429-bröllopsfotograferingsolna

Paret får öva på att stå framför kameran och posera efter mina kommando. Får känna på hur jag jobbar under en fotografering och vi lär känna varandra mer. Kanon ju! Det är superbra både för mig som fotograf och för brudparet att vi ses innan. 🙂

IMG_6371-bröllopsfotografsolna

IMG_6393-bröllopsfotografsollentuna

IMG_6409-bröllopsfotografsundbyberg

IMG_6353-bröllopsfotograferingstockholm

IMG_6330-bröllopsfotograferingsollentuna